İZMİR / KONAK - Konak Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Alan şeflerimiz Yılmaz Ersoy ve Tamer Yarımay tarafından okulumuzu ve okulumuzdaki alanları tanıtmak için 19 Mayıs Ortaokuluna ziyarette bulunduk. 8. Sınıf öğrencilerine sunum gerçekleştirdik.

Nis

İnşaatında sona yaklaşılan okumuz göz kamaştırıyor

Mrt

Okulumuz öğretmenleri, Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Yılmaz Ersoy tarafından verilen "Temel Teknoloji Kullanımı ve Robotik Kodlama" eğitimine katıldı. Kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan öğretmenlerimiz, kursa katılım sertifikası aldı.

May

İl Sağlık Müdürlüğünce Öğrencilerimize Organ Bağışı Bilinçlendirme Semineri Verildi.

Mrt

Bilişim Teknolojileri öğretmeni Metin TUNCEL  ve A10A sınıfı öğrencileri Robotik Ve Kodlama dersinde uzaktan kumandalı robot yaptılar

Mrt

Okulumuzun koordinatör olduğu Finansal Okuryazarlık Erasmus Projesi toplantısı ortaklarımızında katılımıyla gerçekleştirildi.

Ahilik Kültürü Haftası

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nü 50. Yıl Anadolu Lisesi öğretmenleri ile beraber kutladık.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Haz

2021 2022 karne ve ödül töreni kapsamında okulumuz öğrencilerine karneleri dağıtıldı. Eğitim öğretim döneminde yarışmalarda dereceye giren ve başarılı olan öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi.

May

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" okulumuzda coşkuyla kutlandı..

May

Okulumuz  İlimizde bulunan meslek liseleri tarafından gerçekleştirilen " İzmir Mesleki Beceriler Haftası " fuarına katıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Mrt

İzmir Bilişim Günleri Etkinliği kapsamında okulumuz 11A sınıfı İl Milli Eğitim Eba salonunda duzenlenen "Kendi Web Sitemi Tasarlıyorum" etkinliğine katıldı.

Mrt

Okulumuzda Voleybol Turnuvası Düzenlendi. Turnuvayı 11A Sınıfı Şampiyon olarak tamamladı.